Notícia del Butlletí Juny 2015

Promoció de la gastronomia a Itàlia

Joan Roca presenta la Costa Brava a Milà en el marc de l’Expo Milano 2015, dedicada a l’alimentació

IMG_8019

El dimarts 9 de juny, a la sala Alessi de l’Ajuntament de Milà, a Itàlia, es va celebrar la conferència «La Costa Brava de Joan Roca», en el marc de la participació catalana a l’Expo in Città, de l’Expo Milano 2015, que dedica aquesta edició a l’alimentació.

La conferència de Joan Roca, centrada en la Costa Brava, va tractar de com El Celler de Can Roca entén i elabora la seva cuina a través de l’entorn. El cuiner gironí va presentar l’ideari, el punt de partida i els conceptes que expliquen la seva cuina: paisatge, memòria, academicisme, tradició, cromatisme, producte, vi, món dolç, innovació, poesia, perfum, valentia, sentit de l’humor i màgia.

Més d’un centenar de persones, entre periodistes, agents de viatges, cuiners, productors i escoles d’hostaleria italians, van assistir a la conferència impartida per Joan Roca, del restaurant El Celler de Can Roca, titulada «La Costa Brava de Joan Roca» i organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Turisme i l’Ajuntament de Barcelona.

Aquesta va ser una acció més de difusió i promoció de la gastronomia gironina vinculada al territori de la Costa Brava, en què Joan Roca actuava d’ambaixador de la demarcació gironina a l’estranger.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona