La guia Receptes maridades amb cervesa

Emmarcada en l’acció promocional Tour Gastronòmic Costa Brava San Miguel, es publica la guia de plats de la Costa Brava maridats amb cervesa San Miguel.


MARç 2014

La carta de maridatge de cervesa i plats de la Costa Brava és una guia que recopila sis receptes elaborades pels col·lectius de cuina inclosos dins de la marca Costa Brava: Cuina de l’Empordanet, La Cuina del Vent, Girona Bons Fogons, Grup Gastronòmic del Pla de l’Estany i Joves Cuiners, coordinats pel cuiner Oriol Blanes de l’Aula Gastronòmica de l’Empordà. Cada col·lectiu ha creat un plat amb productes propis de la zona i maridats amb alguna de les cinc varietats de cervesa de la marca San Miguel, empresa patrocinadora de l’activitat.

La guia va presentar-se el 12 de juny, en el marc de la tercera etapa del Tour Gastronòmic Costa Brava San Miguel, a Sant Feliu de Guíxols. L’acte va comptar amb la participació de Dolors Batallé, directora del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, de Francesc Marín, cap de Patrocinis i Esdeveniments de San Miguel, Oriol Blanes, cuiner de l’Aula Gastronòmica de l’Empordà, i de l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas.