Accions de comàrqueting

Quatre operadors turístics internacionals promocionen la Costa Brava entre els seus clients europeus a l’estiu.


AGOST 2023

Continuant amb el desenvolupament de l’estratègia de comàrqueting definida, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha desenvolupat una campanya específica per a l’estiu a fi d’incidir en el sector dels operadors turístics internacionals que porten més volum de viatges a les destinacions gironines dels tres mercats principals: TUI, dels Països Baixos; FTI, d’Alemanya, i Jet2holidays i TUI, del Regne Unit. Quant a l’àmbit nacional, es coopera amb Avoris.

La present campanya s’ha focalitzat especialment en el mercat britànic amb l’objectiu de recuperar l’afluència de visitants procedents de les illes britàniques, la qual havia disminuït en els darrers exercicis com a conseqüència del Brèxit, la pandèmia i la crisi energètica. Les actuacions s’han centrat en accions de posicionament de la marca Costa Brava i de potenciació de les vendes de productes i serveis turístics a la destinació gironina mitjançant, d’una banda, la xarxa d’agències minoristes de què disposa cada operador al país d’origen, bàners en portals web, formacions a agents de viatges, promocions en newsletters i revistes professionals, i també, d’altra banda, actuacions adreçades als clients potencials mitjançant els canals socials i els portals web oficials.

L’entitat ha destinat 59.100 euros a la campanya de comàrqueting. Aquesta acció té per objectiu complementar i fer créixer les reserves als establiments i les empreses de la demarcació de Girona que treballen amb els operadors i les agències de viatges internacionals.

...