Xifres del portal

Augmenta un 18,72% les visites al portal oficial de la Costa Brava i el Pirineu de Girona el 2010.


MARç 2014

El 2010 el portal de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona va rebre 1.454.612 visites, xifra que representa un 18,72% més respecte l’any anterior. Aquestes visites provenen majoritàriament d’Espanya, seguida de França, Regne Unit, Itàlia i Alemanya.

Respecte a les fonts de tràfic que aporten aquestes visites en el decurs de 2010, principalment procedeixen en un 60,18% de motors de recerca, seguides en un 28,33% de cerques fetes a través de webs de referència, i en un 11,18% de tràfic directe, és a dir, han escrit l’enllaç del portal directament al navegador, fet que suposa un increment del 29,42% respecte el mateix període del 2009.

Aquest increment de visites posa de manifest la creixent funcionalitat del portal i l’adaptació del web a les noves tendències de contractació vacacionals del mercat. La modernització, dinamització i implementació de nous serveis i una millora en la imatge del portal turístic oficial de la Costa Brava i el Pirineu de Girona arrenca després d’assumir la pròpia gestió del portal i com a resultat de l’anàlisi de les noves tendències de cerca d’informació i d’adquisició de serveis que s’estan produint en el mercat turístic. El web ha de ser interessant i rellevant a fi de satisfer les necessitats dels seus usuaris.