WTM 2011

El Patronat de Turisme va oferir una conferència sobre l’impacte de les accions promocionals a les xarxes socials en el marc de la WTM2011


MARç 2014

Del 7 al 10 de novembre el Patronat de Turisme va participar a la 32a edició de la fira de turisme World Travel Market de Londres on va poder presentar als professionals del sector i al públic final del mercat britànic el conjunt de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Els municipis de Castell-Platja d’Aro, Lloret de Mar, Blanes i Girona, juntament amb diverses empreses turístiques de la demarcació com Bravasol Viatges, Empordà Golf Resort, Traditional Tours, Traveltec, Bravo Tourism i Petits Grans Hotels de Catalunya, van participar a la WTM dins l’estand de Catalunya.

A la fira, el Patronat de Turisme va promoure i divulgar productes com sol i platja, cultura, salut i bellesa, golf, vies verdes, senderisme, activitats nàutiques, gastronomia, esquí i turisme de creuers de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona. La fira va ser el punt de trobada dels agents, els operadors turístics i les empreses del sector més importants del país. En aquest espai el Patronat de Turisme es va reunir amb empreses com Railbookers, HostelBookers, Tui Travel i Mice Focus per intercanviar informació i conèixer de primera mà quins productes i serveis de la nostra destinació interessen als turistes britànics.

La WTM va incloure un programa paral·lel de presentacions, seminaris i debats sobre les últimes tendències de la indústria en camps tan diversos com la innovació tecnològica i els viatges en línia, l’ecoturisme, el turisme MICE, els creuers, el turisme esportiu, l’operació turística, els viatges luxosos, les estades curtes, etc. En aquest marc, els organitzadors de les conferències del programa de social media van convidar per primera vegada al Patronat de Turisme a participar en una conferència. El dimarts 8 de novembre el Patronat de Turisme va oferir una conferència centrada en l’impacte de les accions promocionals a les xarxes socials —i, específicament, els casos dels blogtrips a la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona— davant de professionals d’altres destinacions mundials. El Patronat de Turisme s’erigeix com un dels referents mundials en la promoció turística a través de blocs.