Workshops virtuals

Es participa en dos workshops virtuals de referència internacional del sector enoturístic i del mercat turístic europeu.


OCTUBRE 2020

Del 26 al 28 d’octubre, el Club de Màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà va participar en la desena edició del Congrés Internacional d’Enoturisme IWINETC, que enguany es va celebrar en versió virtual. En el decurs de l’esdeveniment es van oferir diverses conferències impartides per ponents internacionals que van tractar temes com l’estat actual del sector, la transformació digital, el màrqueting post-COVID-19 i noves estratègies i oportunitats. Simultàniament va tenir lloc el workshop virtual B2B, que va servir de punt de trobada entre agències especialitzades en enoturisme internacionals i les principals destinacions i rutes del vi, així com amb mitjans especialitzats.

Posteriorment, el 30 d’octubre, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar en el primer workshop virtual GEM, organitzat per l’ETOA, per tal de promocionar-hi el conjunt de l’oferta de productes i serveis turístics de la marca Costa Brava. En aquesta edició excepcional es van mantenir 35 entrevistes amb operadors turístics europeus. 


...
...
...
...