Workshops internacionals

Es participa en tres workshops i un congrés de referència internacional.


NOVEMBRE 2021

Del 10 al 12 de novembre, el Costa Brava Girona Convention Bureau va participar juntament amb diverses empreses gironines a l’Iberian MICE Forum a Saragossa. En el transcurs de l’esdeveniment es van mantenir 12 reunions amb associacions mèdiques, científiques i empresarials amb l’objectiu d’incentivar la celebració de congressos a la destinació, així com també amb una vintena d’agències organitzadores d’esdeveniments. 

Alhora, el 17 de novembre es va celebrar al Circuit de Barcelona-Catalunya la jornada Automoció & Rethink Meetings, en la qual el Costa Brava Girona Convention Bureau, el Lloret Convention Bureau i el Palau de Congressos de Girona van prendre part reunint-se amb una quarantena d’agències organitzadores d’esdeveniments especialitzades en el sector de l’automoció d’arreu de l’Estat espanyol.

Posteriorment, l’entitat va continuar promocionant la destinació a l’Aviareps Nordic Roadshow, celebrat a les ciutats de Copenhaguen i Oslo, el 23 i 24 de novembre, respectivament. Durant els esdeveniments es van mantenir reunions amb una trentena de mitjans de comunicació, operadors turístics i representants d’agències de viatges genèriques i agències organitzadores d’esdeveniments dels països nòrdics.

Finalment, del 25 al 28 de novembre, el Patronat va participar en el Traverse 21, el congrés internacional de bloguers de viatges que enguany va tenir lloc a Palma de Mallorca. L’acte, que va comptar amb la participació d’uns 150 creadors de continguts, va suposar una bona oportunitat de retrobament del sector, així com per establir relacions amb nous prescriptors, ja que es van mantenir una  trentena de reunions.

...
...
...
...
...
...
...