Workshops internacionals

Es recuperen els contactes i les trobades comercials amb operadors turístics internacionals de les associacions Traveller Made i Aviareps.


NOVEMBRE 2020

Els dies 5 i 10 de novembre, l’associació d’operadors de luxe Traveller Made, a la qual pertany el club de màrqueting Unique Premium del Patronat, va iniciar un cicle de workshops virtuals dirigit a fomentar les trobades comercials entre destinacions, empreses i travel designers. La sessió del 5 de novembre es va centrar en els mercats francès i belga, mentre que la segona, celebrada el 10 de novembre, es va enfocar als mercats de Luxemburg, Mònaco, els Països Baixos i Suïssa. En cada sessió es van mantenir quinze entrevistes amb representants d’agències especialitzades, que van mostrar interès per l’oferta de productes d’alta gamma de la destinació, així com per les experiències de salut i benestar, l’enogastronomia i la cultura de la zona.

Traveller Made seguirà programant workshops durant els mesos de desembre i de gener del 2021 per tal de posar en comú l’oferta i la demanda d’aquest sector per mercats.

Posteriorment, els dies 11 i 12 de novembre, el Costa Brava Girona Convention Bureau i el Club de Màrqueting d’Enogastronomia van participar en l’Aviareps Nordic Roadshow 2020. Durant l’esdeveniment, que va tenir lloc en format virtual, es van celebrar quinze reunions amb prescriptors i representants d’agències de viatges generalistes i agències organitzadores d’esdeveniments dels països nòrdics, per tal de mantenir el contacte professional en el context actual de crisi del sector.

...