Notícia del Butlletí Octubre 2016

Workshops

Professionals de la intermediació en viatges d’Irlanda, el Regne Unit i Europa Central descobreixen el potencial de la Costa Brava i Pirineu de Girona.

A principis d’octubre el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar al roadshow organitzat per l’empresa Travel Industry per donar a conèixer l’oferta turística de la Costa Brava entre vint-i-cinc agències de viatges irlandeses de les ciutats irlandeses de Dublín, Waterford i Cork.

Seguidament, a mitjans d’octubre, també es va participar al workshop de turisme esportiu organitzat per l’Agència Catalana de Turisme en què el Patronat de Turisme va reunir-se amb 9 operadors turístics de diversos mercats emissors que es van mostrar interessats en destinacions esportives turístiques i estades esportives a la Costa Brava.

Finalment, des del Club Unique Premium de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es va dur a terme una agenda de visites comercials a agències especialitzades en viatges de luxe i empreses concierge a Londres, el Regne Unit, per donar a conèixer l’oferta específica de productes, activitats i serveis d’alta gamma i exclusius de la demarcació de Girona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona