Workshop Pirineus

El 24 de novembre va tenir lloc a Olot la vuitena edició de l’acció Workshop Pirineus.


MARç 2014

El 24 de novembre va tenir lloc a Olot la vuitena edició de l’acció Workshop Pirineus. dels socis de la marca Pirineus —entre els quals hi ha el Patronat de Turisme— enguany s’ha dirigit a presentar i comercialitzar principalment els productes turístics d’interior i de muntanya entre els agents de viatges i les companyies majoristes procedents del Benelux, França, Alemanya, Regne Unit i Israel.

La reunió comercial i de treball que va tenir lloc a la Garrotxa va aplegar una cinquantena d’empresaris del sector turístic català, amb una representació predominant d’empreses gironines, i vint-i-cinc operadors turístics europeus amb l’objectiu d’establir contacte i generar oportunitats de negoci.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar en el Workshop Pirineus en representació del conjunt de la demarcació per difondre l’oferta de productes –estacions d’esquí gironines, espais naturals, rutes culturals, vies verdes, senderisme, cicloturisme, bicicleta tot terreny, gastronomia, tradicions, etc.– i serveis de la destinació Pirineu de Girona.

El workshop va anar precedit d'un viatge de familiarització a la destinació del 21 al 23 novembre que es va iniciar a la Cerdanya, va passar pel Ripollès i l’Alt Empordà i va finalitzar a la Garrotxa. Els operadors participants van poder viure la destinació i conèixer quins són els seus serveis, equipaments i les activitats turístiques mentre descobrien l’oferta gastronòmica, cultural i de turisme de natura-actiu de les quatre comarques per on va transcorre. Els operadors van visitar la ciutat de Puigcerdà, el romànic de Santa Maria de Ripoll i Sant Joan de les Abadesses, van fer la Ruta del Ferro, van experimentar tant la cuina d’avantguarda com la més tradicional pirinenca, van viatjar en globus, van conèixer els vestigis jueus de Besalú i van acabar visitant el Teatre-Museu Dalí de Figueres.