Vívid 2024

El mes de l’enoturisme a la Costa Brava programa una seixantena d’activitats enoturístiques del 5 d’abril a l’1 de maig.


MARç 2024

L’onzena edició del festival Vívid oferirà una seixantena de propostes enoturístiques a la Costa Brava organitzades per les entitats i les empreses associades al Club de Màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. 

El festival de l’enoturisme a Catalunya oferirà activitats durant el mes d’abril a la Costa Brava amb un total de dues mil set-centes entrades. La programació d’activitats es divideix en vuit categories: «Dones del vi», «Tastos singulars», «Maridatges per perdre els sentits», «Esmorzars entre vinyes», «Experiències villennials», «Rutes de vi i natura», «Melodies de vi» i activitats familiars. 

Aquest any, el Vívid programa diverses activitats per fer valer la contribució de les dones del vi de l’Empordà. L’esdeveniment s’inaugurarà a Capmany amb el tast «10 dones 10», que permetrà conèixer a fons una desena de vins elaborats per viticultores, enòlogues i sommeliers empordaneses.

La programació i la compra d’activitats es fa a través del portal oficial: https://vivid.costabrava.org/

Cliqueu aquí per visualitzar el vídeo promocional del Vívid 2024.

...
...
...