Notícia del Butlletí Maig 2014

Viatges de premsa i familiarització

Dotze viatges de premsa i sis de familiarització porten 106 professionals a la demarcació.

Una cinquantena de periodistes procedents de Madrid, França, Alemanya, Holanda, Rússia, Dinamarca, Regne Unit i Canadà han participat en dotze viatges de premsa. Tres dels viatges organitzats estaven específicament centrats en el golf arran de la celebració de l’Open d’Espanya que va tenir lloc al PGA Catalunya Resort. Dos viatges més van produir-se amb motiu del festival Girona, Temps de Flors, i hi van participar periodistes alemanys i holandesos. També, des del Club de Natura i Turisme Actiu es van organitzar dos viatges adreçats a mitjans canadencs i francesos centrats en la ruta Pirinexus i les vies verdes. Finalment, es van organitzar tres viatges de premsa genèrica per a periodistes russos, britànics i francesos a la demarcació.

També es van realitzar sis viatges de familiarització per a 56 agents de viatges i operadors turístics d’Alemanya, França, Austràlia i Brasil amb l’objectiu de donar-los a conèixer la destinació i les empreses de diferents sectors i activitats de la destinació.

Un bon nombre d’entitats i empreses privades del sector turístic gironí van participar i col·laborar directament en els viatges de premsa i de familiarització.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona