Notícia del Butlletí Juny 2014

Viatges de premsa i de familiarització

Sis viatges de premsa i tres de familiarització permeten descobrir la destinació a periodistes i agents de viatges de set països.

Al juny es van organitzar i desenvolupar sis viatges de premsa amb l’objectiu de donar a conèixer la destinació a una vintena de periodistes procedents de Madrid, els Països Baixos, Alemanya, el Regne Unit, Itàlia, la Xina i els Estats Units.

Seguint la línia d’actuacions promocionals per segmentació de producte i mercat, un grup de periodistes alemanys, britànics i holandesos va dur a terme un viatge de premsa centrat específicament en el golf a la Costa Brava; una periodista nord-americana freelance va rebre l’encàrrec d’elaborar un reportatge sobre el senderisme i els camins de ronda per a la revista inflight de la companyia Delta; dos periodistes anglesos i un d’italià van dur a terme un viatge de premsa en motiu del MIMA de l’Estartit, i quatre periodistes espanyoles especialitzades en salut i bellesa van visitar la destinació per tal de conèixer el nou tractament d’autor Gerunda Fuga.

Pel que fa als viatges de familiarització, se’n van organitzar tres, dels quals en destaca el viatge dut a terme per un grup d’agents de viatge italians especialitzats en el producte cultural i religiós de la destinació.

La totalitat dels viatges promocionals organitzats reben el suport i la col·laboració de les àrees de turisme dels consells comarcals gironins, dels membres dels diferents clubs de màrqueting de producte del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i de nombroses empreses i professionals del sector turístic de la demarcació.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona