Viatges de premsa

Noranta periodistes procedents d’Estats Units, Canadà, Rússia, França, Alemanya, Polònia i els Països Baixos visiten la destinació en vint viatges de premsa.


MARç 2014

El mes de maig el Patronat de Turisme ha organitzat vint viatges de premsa i ha atès 94 periodistes procedents d’Estats Units, Canadà, Rússia, França, Alemanya, Polònia i els Països Baixos.

Cal destacar la producció de diversos programes televisius que tres cadenes van realitzar al territori. La cadena canadenca Canal Évasion va filmar imatges per a una sèrie de turisme i viatges que s’ha centrat en Catalunya. Durant la seva visita a la Costa Brava van filmar a les ciutat de Girona i Figueres, el Teatre Museu Dalí, el ral·li de cotxes antics de Lloret de Mar i les illes Medes des d’una embarcació. La cadena alemanya Deutsche Welle TV va filmar durant tres jornades diverses platges dels municipis de Lloret de Mar, Tossa de Mar, Palamós i Cadaqués per a la producció del programa dedicat a la Costa Brava dins la sèrie Les platges més boniques d’Europa. A mitjan mes, un equip del canal espanyol Viajar TV va visitar la destinació per a la producció d’un programa de la sèrie A mesa puesta, dedicat a la gastronomia gironina.

També, aquest mes, dotze periodistes internacionals especialitzats en temàtica de golf han visitat la demarcació de Girona en dos viatges de premsa a fi de conèixer instal·lacions i serveis dels camps de golf de la destinació. Com a resultat d’aquests viatges ja s’han publicat articles i apunts en mitjans com Golfbladet, de Dinamarca, Pro Golf Magazine, de Finlàndia, i les pàgines angleses Golfblogger.co.uk i Golfinstaffs.co.uk, entre d’altres.

El Patronat de Turisme ha organitzat aquestes accions promocionals adreçades a mitjans internacionals amb el suport i la implicació d’entitats i empreses turístiques gironines.