Viatges de premsa

Cinquanta-cinc periodistes visiten la destinació en quinze viatges de premsa


MARç 2014

L’organització de viatges de premsa a les destinacions gironines es reprèn després de la temporada alta. El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb el suport de les entitats i empreses gironines, i puntualment de l’Agència Catalana de Turisme i Turespaña, va organitzar quinze viatges de premsa de temàtiques específiques com ara gastronomia, golf, salut i bellesa, cultura, i natura i turisme actiu.

La procedència dels periodistes, realitzadors, escriptors i prescriptors era diversa: des de britànics, alemanys, holandesos, italians i russos, fins a nord-americans, xinesos i una periodista índia, en representació de mitjans com ara Condé Nast Traveler, TravelAge West, Wine Country Magazine, Camping Revue, Sonntag Aktuell, Camp 24 Magazine, Caravaning, Voyage Magazine, Vanitatis, Woman, Rutas del Mundo, Actualidad Gastronómica o Time City Magazine.

Els quinze programes de viatge de premsa duts a terme es van dissenyar tenint en compte el perfil del periodista i la línia editorial del mitjà, el motiu d’interès del viatge a la destinació i, també, l’interès del Patronat de Turisme per promocionar productes, serveis i activitats de les destinacions gironines en funció del mercat turístic i el segment de públic.

En el darrer trimestre de l’any es continuaran duent a terme accions promocionals adreçades a mitjans de comunicació per promocionar i difondre les destinacions gironines en els mercats emissors.