Notícia del Butlletí Octubre 2014

Turisme negocis

El Costa Brava Girona Convention Bureau manté 52 reunions amb empreses especialitzades en l’organització de reunions i incentius

A mitjans d’octubre, la ciutat de Sitges va acollir el Fòrum M&I, trobada anual itinerant entre venedors i compradors d’empreses especialitzades en l’organització de reunions, incentius i esdeveniments de diferents països europeus i Estats Units que va reunir 750 professionals.

El Costa Brava Girona Convetion Bureau va participar en el fòrum de quatre dies de durada mantenint reunions amb 52 representants d’empreses. Els compradors, bàsicament de sectors com ara el farmacèutic, el de l’automoció, el tecnològic i el de les assegurances, van mostrar-se interessats per conèixer l’oferta d’espais singulars de la demarcació de Girona a fi de programar convencions d’entre 20 i 250 professionals. Busquen deslocalitzar-se de Barcelona i altres capitals, completar la seva estada professional amb activitats culturals, gastronòmiques i de turisme actiu al territori.

Així mateix, quatre entitats i empreses gironines més també van estar presents al Fòrum M&I: Lloret Convention Bureau, Evenia Hotels, Palau de Congressos de Girona i Meliá Golf Vichy Catalán.

IMG_0078
© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona