Notícia del Butlletí Juny 2016

Turisme familiar

535 mares blogueres espanyoles i angleses descobreixen el potencial de la Costa Brava com a destinació de turisme familiar en el marc de dos congressos

Del 17 al 19 de juny, Sant Feliu de Guíxols va acollir la celebració del 2n congrés anual de mares blogueres de l’organització Mammaproof, la més important en l’àmbit estatal. Un total de 35 mares amb les seves respectives famílies van descobrir i gaudir de les activitats incloses en l’oferta de turisme familiar de la població costanera. Durant l’esdeveniment també va tenir lloc una presentació genèrica de la destinació amb la presentació de les vuit destinacions de turisme familiars de platja de la Costa Brava: Blanes, Calonge – Sant Antoni, Castell – Platja d’Aro, Lloret de Mar, Roses, Sant Feliu de Guíxols, Torroella de Montgrí – l’Estartit i Sant Pere Pescador, recentment certificada.

Per altra banda, els dies 24 i 25 de juny va tenir lloc a Londres el congrés de mares blogueres més important del Regne Unit, BritMums, amb un total de 500 mares participants. El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, en representació de les vuit destinacions de turisme familiar gironines, i Blanes van participar en l’acció amb un estand específic i oferint tapes mediterrànies creatives amb motiu de l’Any de la Gastronomia. Paral·lelament es va fer una presentació específica dirigida a 22 blogueres.

 

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona