Notícia del Butlletí Maig 2014

Turisme de negocis

La fira IMEX de Frankfurt, un viatge de familiarització i un roadshow amb networking amb 18 agents de viatges britànics accentuen la promoció.

El Costa Brava Girona Convention Bureau (CBGCB), a través del Catalunya Convention Bureau, va incidir amb diverses actuacions en els mercats britànic, alemany i francès per tal d’impulsar el turisme de negocis, convencions i incentius a l’àmbit internacional.

Pel que fa a les actuacions específiques al mercat alemany, el 8 de maig es va participar al workshop invers amb networking de MICE, que va reunir 18 agències alemanyes organitzadores d’esdeveniments a Catalunya. Posteriorment, vuit representants de les agències van visitar en viatge de familiarització la destinació Costa Brava. Finalment, del 20 al 22 de maig, el Costa Brava Girona Convention Bureau va participar a la fira IMEX de Frankfurt.

Turisme de negocis

Del 13 al 15 de maig, el CBGCB va participar al roadshow que el Catalunya Convention Bureau va programar a les ciutats angleses de Manchester, Oxford i Londres, i que va reunir 30 representants i agències organitzadores de congressos i convencions.

Pel que fa al mercat francès, 20 empresaris membres del CBGCB van participar al workshop que el Patronat de Turisme va organitzar a Tolosa de Llenguadoc per promocionar el turisme de reunions, convencions i incentius.

El paquet d’actuacions realitzades a l’àmbit internacional es van programar dins del Pla d’Actuacions del CBGCB.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona