Turisme de congressos

L’oferta de turisme de negocis de la demarcació de Girona entra en el circuit professional espanyol d’OPC.


MARç 2014

Cent vuitanta professionals del turisme de congressos van participar al Congrés Nacional d’OPC Espanya que es va celebrar per primera vegada a Girona del 15 al 18 de febrer i que es va centrar en el desenvolupament d’estratègies pràctiques i l’aplicació de les noves tecnologies a les empreses organitzadores professionals de congressos.

Juntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona van col·laborar, en tasques d’organització i patrocini del congrés, el Girona Convention Bureau, el Lloret Convention Bureau, l’Ajuntament de Girona, l’Associació d’Hostaleria de Girona i l’Agència Catalana de Turisme, que van coordinar el programa social del congrés. Aquest programa social es va dissenyar amb la voluntat de donar a conèixer els espais congressuals de referència de la demarcació de Girona i l’oferta turística del territori des del vessant cultural, gastronòmic i lúdic.

Es van incloure visites culturals al Barri Vell de Girona, al conjunt monumental de Peralada i el Castell de Gala- Dalí de Púbol, àpats gastronòmics en diversos establiments de la demarcació oferts per col·lectius de cuina, i activitats a la població de Lloret de Mar, entre d’altres.