Notícia del Butlletí Desembre 2017

Turisme actiu

El canal de Wikiloc «Costa Brava Pirineu de Girona» s’actualitza amb 52 noves rutes de senderisme i 6 de ciclisme de carretera.

Les 58 noves rutes que s’acaben d’incorporar al canal corresponen als senders de gran recorregut GR 11, GR 1, GR 92, GR 2 i GR 83 i a la Ruta del Ter. Disponibles a la plataforma en quatre idiomes, tenen per finalitat promocionar el territori i les activitats de turisme actiu entre els visitants i els agents locals.

Actualment, la secció «Rutes preferides» de la plataforma ofereix 161 rutes addicionals, proposades per oficines de turisme, centres de BTT, consells comarcals i altres entitats de la zona, per tal de posar-les a disposició de tots els usuaris d’arreu del món que volen conèixer el territori.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona actualitza el seu canal de Wikiloc amb un doble objectiu: d’una banda, per seguir desenvolupant els productes de turisme actiu de la demarcació a través de l’omnicanalitat i, de l’altra, per posar a l’abast dels usuaris del portal i dels visitants de la destinació un nou servei i una manera diferent de descobrir les activitats del territori, tot fomentant el turisme actiu. La plataforma, finalment, és una eina més que els empresaris de la demarcació poden oferir a tots els seus clients.

Clica per accedir al canal «Costa Brava Pirineu de Girona».

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona