Notícia del Butlletí Juny 2016

Turisme accessible

Els microrelats d’experiències turístiques inclusives projectarà la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinació accessible

Les experiències reals dels turistes amb discapacitat a la demarcació de Girona es presenten per mitjà de treballs audiovisuals filmats amb mòbil que prendran part en l’inèdit concurs «Costa Brava Inclusive Mobile Film», dins del programa del Festival de Cinema de Girona.

Els treballs que s’hi presentin, d’un màxim de tres minuts de durada, poden ser fets per alguna persona amb discapacitat o per persones que enregistrin persones amb alguna discapacitat. El gènere és obert (ficció, documental, reportatge, etc.), i el termini màxim de lliurament és el 21 d’agost. Els vídeos presentats poden concursar en tres categories: experiència de turisme inclusiu a la Costa Brava, dotada amb 500 €; experiència de turisme inclusiu al Pirineu de Girona, dotada amb 500 €, i reconeixement al treball de microrelats filmats per nens de fins a 16 anys.

Aquesta iniciativa és impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb el suport d’Elsa Integració, i s’inclou en el Festival de Cinema de Girona amb la finalitat de mostrar i projectar les experiències turístiques accessibles al territori per mitjà de les xarxes socials.

 

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona