Notícia del Butlletí Juny 2013

TripAdvisor

Girona, l’Escala, Platja d’Aro, Blanes i Lloret de Mar fan campanya a TripAdvisor

Cinc destinacions turístiques municipals i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona —promocionant el conjunt de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona— duen a terme una campanya de promoció al portal de viatges TripAdvisor per al mercat espanyol i francès que tindrà un any de durada (de maig del 2013 a maig del 2014).

La campanya que les sis entitats han endegat consisteix a personalitzar la pàgina de cada destinació amb continguts propis. En aquest sentit, cada entitat s’encarrega de gestionar els continguts, publicar els productes turístics, fullets informatius, propostes i agenda d’activitats que volen que els usuaris coneguin. Hi ha una notòria presència de marca, vídeos i fotografies, així com també enllaços a les xarxes socials, entre d’altres. L’objectiu de la campanya és millorar els continguts de la plataforma i oferir més informació als usuaris, alhora que incrementar la notorietat de cada destinació al portal.

TripAdvisor és el portal de viatges més visitat en l’àmbit mundial i el segon en l’àmbit europeu. Permet als viatgers la planificació de viatges a través de consells fiables i directes de viatgers reals.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona