Notícia del Butlletí Maig 2013

Transpyr 2013

La cursa arriba als tres-cents participants procedents de quinze països

La cursa BTT Transpyr 2013 entre Roses i la ciutat basca de Sant Sebastià se celebra del 6 al 13 de juliol, amb una primera etapa amb sortida de Roses i arribada a Camprodon. Cada etapa té una distància mitjana de més de 100 km i uns 2.500 m de desnivell positiu, i se segueix a partir de coordenades GPS. Una de les novetats d’aquest any és la celebració, en paral·lel a la prova, de la Transpyr Road, la versió en bicicleta de carretera. En l’edició d’enguany la cursa creix en un 25% i arriba als tres-cents participants procedents de quinze països.

El 16 de maig va tenir lloc la presentació a la Ciutadella de Roses de la quarta edició de la Transpyr 2013 amb la presència del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, l’alcalde del municipi, Carles Pàramo, i el president del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Joan Giraut, entre d’altres personalitats.

La Diputació de Girona, a través del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i en representació de la marca Pirineus, dóna suport a l’organització d’aquest esdeveniment que valoritza les activitats esportives que contribueixen a dinamitzar econòmicament i turística tots aquells municipis pels quals transcorre aquesta prova, i, també, contribueix a projectar internacionalment els Pirineus catalans.

La travessa és una ocasió excel·lent per posicionar la marca i donar-la a conèixer entre els amants de les activitats a la natura, en general, i de la bicicleta de muntanya, en particular.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona