Tallers de formació

85 professionals del sector van participar en dos tallers de formació dedicats als cercadors SEO i SEM i a la geolocalització i xarxes socials.


MARç 2014

Continuant amb el programa de formació del Patronat de Turisme, durant el mes d’abril es van dur a terme dos tallers amb diversos cursos per tal de fomentar la formació contínua dels professionals del sector.

17 d’abril, Taller de màrqueting en cercadors SEO i SEM a càrrec de la consultora d’IORscore, Johana Cavalcanti. Aquest taller, al qual van assistir 35 professionals del sector turístic, va ensenyar a posicionar els portals turístics i a fer màrqueting en buscadors amb l’objectiu de millorar el posicionament natural dels webs als buscadors (SEO) i generar tràfic a través de campanyes d’enllaços patrocinats (SEM).

24 d’abril, Taller de geolocalització i xarxes socials, que va ser impartit per Gersón Beltrán, gerent de Geoturismo, empresa dedicada a la geografia, el turisme i la comunicació. Aquest taller dedicat a conèixer què fan els usuaris als webs turístics és bàsic per poder millorar els resultats de qualsevol empresa. Aquest taller volia orientar a qui volgués conèixer com s’ha d’instal·lar l’eina Google Analytics al web, entendre quines de les dades que dóna l’eina són més importants i què signifiquen. També es va ensenyar a filtrar perfils per poder analitzar ràpidament els canals de visites. En aquest taller van assistir 50 professionals.

Propers tallers i sessions de formació 2012

2 de maig. Les nou tècniques per portar trànsit al lloc web d'un establiment rural (Banyoles). Montse Peñarroya, CEO a Quadrant Alfa, investigació i formació en màrqueting digital.

22 de maig. Fonaments de l’analítica web, instal·lació i configuració bàsica (Girona). Marco Sapiña, especialista de màrqueting en línia a Atrapalo.com.

Inscripció als tallers a www.costabrava.org/jornades. Les places són limitades i la inscripció per a cada taller té un cost de 55 euros (38 euros per als membres de clubs de producte del Patronat de Turisme).

Els continguts de les ponències i aportacions dels experts que participen en els tallers es divulguen a través del web www.costabrava.org i els canals socials Facebook i Twitter.