Notícia del Butlletí Abril 2014

Taller a Israel

Empreses i entitats gironines s’incorporen als catàlegs dels principals operadors turístics israelians.

Seguint la sèrie d’actuacions que l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona estan duent a terme els dos darrers anys al mercat israelià a fi de seguir-ne estimulant el seu creixement a la destinació, el 28 d’abril es va celebrar a Tel Aviv un taller entre empresaris i entitats turístiques catalanes i setanta operadors israelians. Les reunions entre professionals es van completar amb una presentació de la destinació i un dinar per al treball en xarxa. Entre els operadors israelians assistents, el Patronat de Turisme es va reunir amb representants d’Issta, Arkia, Ofakim Tours i Holiday Line.

L’acció pretén donar suport a aquelles entitats, institucions i empreses que volen presentar d’una forma eficient els seus productes a un mercat exigent i que requereix d’una preparació especial com és l’israelià. És el cas de participants com ara el Patronat del call de Girona – Red de Juderías, Grup Peralada, Evenia hotels o l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.

Aquesta acció organitzada per l’Agència Catalana de Turisme suposarà pel Patronat una nova presa de contacte amb les principals agències del sector i una oportunitat per concretar projectes que fa anys que es treballen des de la marca Pirineus de Catalunya.

PTCBG
© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona