Notícia del Butlletí Maig 2014

Suport a la nova campanya de Lloret de Mar al mercat català

Lloret de Mar presenta una campanya turística basada en les vivències de protagonistes reals amb la qual es vol canviar la percepció de la destinació.

Lloret de Mar

En Xavi, la Cristina i l’Olga van fer comentaris negatius sobre Lloret de Mar a les xarxes socials. Lloret Turisme va contactar amb ells i els va convidar a gaudir d’un dia ple d’experiències adaptades als interessos de cada usuari.

El resultat és que en Xavi, la Cristina i l’Olga, després d’haver viscut unes noves experiències que desconeixien a Lloret de Mar, han canviat l’opinió que tenien d’aquesta destinació. I les seves experiències són l’eix central de la campanya de promoció turística de Lloret de Mar aquest 2014.

L’essència d’aquesta campanya s’ha vinculat a un eslògan que, sota el nom «Vine. Viu-lo. Comparteix Lloret.», destaca la importància de visitar personalment Lloret per comprovar per un mateix allò que ofereix (vine), gaudir de la vivència de les experiències (viu-lo) i, finalment, anima a compartir-ho, especialment a les xarxes socials (comparteix Lloret) amb l’etiqueta #viulloret.

Podeu consultar el vídeo a: http://viu.lloretdemar.org/.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona