Suport a entitats gironines

Quatre associacions turístiques gironines celebren actes entre els seus associats per enfortir vincles i commemorar fites.


MARç 2014

Durant el mes d’octubre, representants del Patronat de Turisme Costa Brava Girona van assistir i participar en actes socials i commemoratius endegats per diverses associacions empresarials turístiques de la demarcació que encapçalen subsectors de la indústria turística de la zona. Hi van dur a terme assemblees i es va fer balanç de la temporada d’estiu, van compartir i intercanviar opinions, i es van reconèixer les fites i els mèrits professionals.

La Federació d’Hostaleria de Girona va organitzar l’1 d’octubre el Dia Mundial del Turisme al Castell de Biart on s’hi va aplegar prop d’un centenar d’assistents del món polític i turístic català. També l’Associació Turística d’Apartaments de la Costa Brava – Pirineu de Girona, ATA, va reunir una setantena d’associats el 4 d’octubre en el seu desè sopar anual; la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre va commemorar els seus premis Timó amb una cerimònia el 16 d’octubre a Begur, i finalment l’Associació de Turisme Rural de Girona va celebrar el seu vintè aniversari en un acte festiu amb els seus associats el passat disset d’octubre a Girona.

El Patronat de Turisme dóna suport a totes les entitats, associacions i gremis d’empresaris turístics gironins que vetllen pels interessos de la nostra indústria en el conjunt de la demarcació.