Suport a destinacions

Assistència i col·laboració en presentacions i esdeveniments gastronòmics, culturals i esportius per potenciar la destinació.


OCTUBRE 2021

El mes d’octubre el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va donar suport a nombroses iniciatives empresarials, com el IV Fòrum BTM de Lloret de Mar, a la presentació de la Guia de Cales i Ports de la Costa Brava en el marc del Saló Nàutic de Barcelona i, en l’apartat cultural, al Festival de Cinema Còmic de Begur, en les quals també va participar.

En l’àmbit de la gastronomia es va col·laborar en l’organització de la jornada professional Anxova 5.0, celebrada a l’Escala, i va participar en el Fòrum Gastronòmic de Barcelona des de La Cuina de l’Espai Catalunya. 

El suport a esdeveniments esportius d’interès turístic a la destinació va ser remarcable. Destaquen la celebració dels tornejos de golf de l’Empordà Challenge i el Costa Brava Challenge, jugats a l’Empordà Golf Club, i de la final del circuit Lady Golf de Peralada, a més de la Coupe des Présidentes, a Lió. També es va col·laborar amb la travessa de natació a mar obert de Radikal Ocean 52, la cursa per etapes de trail run Costa Brava Stage Run i el torneig Globasket.

...
...
...
...
...
...