Suport a destinacions

Assistència i col·laboració en esdeveniments esportius i culturals per potenciar la destinació.


SETEMBRE 2021

Des del Patronat de Turisme es va donar suport a diversos esdeveniments esportius i culturals que van tenir lloc a la demarcació de Girona durant el mes. En l’àmbit esportiu es va col·laborar amb el Hobie MultiEuropean Championship 2021, celebrat al Càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador i amb el festival ciclista Sea Otter Europe Costa Brava Girona.

Quant a l’apartat cultural es va donar suport al Festival del Còmic de Figueres i al Festival In-Somni de Sarrià de Ter i, un any més, també es va ajudar a promoure el Festival Temporada Alta a Madrid.

També es va participar en diversos esdeveniments impulsats per entitats turístiques i fundacions rellevants de la demarcació de Girona, com els Premis Climent Guitart de Lloret de Mar i el Girocamping, a Girona.

Cal esmentar especialment la presentació del programa del Primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu, que se celebrarà a la localitat de Lloret de Mar els dies 25 i 26 de novembre, a Barcelona i a Lloret de Mar amb una àmplia cobertura als mitjans.

...
...
...