Notícia del Butlletí Setembre 2014

Suport a destinacions

Esdeveniments culturals, enogastronòmics i esportius projecten i dinamitzen la destinació a l’estiu

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona dóna suport a les iniciatives públiques i privades de caire turístic, cultural, enogastronòmic i esportiu de la demarcació de Girona que contribueixen a dinamitzar i potenciar les marques Costa Brava i Pirineu de Girona.

El 4 de setembre es va dur a terme una presentació al Palau Robert de Barcelona adreçada a residents de l’àrea metropolitana, turistes de la ciutat i mitjans de comunicació amb què es pretenia promocionar la 24a edició del festival medieval Terra de Trobadors de Castelló d’Empúries, celebrat els dies 12, 13 i 14 de setembre.

D’altra banda, el dissabte 20 de setembre va ser el torn d’una iniciativa promocional i esportiva: la prova «Vies braves, non stop 13.7». Un grup de 25 nedadors experimentats van superar el repte de nedar 10 itineraris marins, que sumen un total de 13 km, en un sol dia de manera programada i organitzada.

El 21 de setembre, la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona van participar en l’acte de suport al projecte El Bulli Foundation de cala Montjoi, impulsat per l’Estació Nàutica Roses – Cap de Creus i Roses Comerç. La trobada, durant la qual es va llegir un manifest a favor del projecte El Bulli 1846 va aplegar 300 persones, entre les quals hi havia representants d’una cinquantena d’institucions, entitats i agrupacions del món social i empresarial de Catalunya.

Posteriorment, el 29 de setembre es va celebrar el Dia Mundial del Turisme a Masarac. Aquest esdeveniment, organitzat per la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, va comptar amb l’assistència i la participació de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. L’acte va reunir 200 persones entre les quals hi havia representants dels diferents sectors que integren la indústria turística gironina.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona