Notícia del Butlletí Octubre 2019

Som Cultura 2019

La quarta edició del Som Cultura ofereix, durant el mes de novembre, 46 propostes culturals agrupades en rutes literàries, jocs de misteri per descobrir el patrimoni, visites guiades i activitats inclusives.

Som Cultura és el mes de les experiències culturals a la Costa Brava i el Pirineu de Girona. L’esdeveniment arriba enguany a la quarta edició, amb 46 propostes genuïnes ofertes per les entitats i les empreses associades al Club de Màrqueting de Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Tancant ja la commemoració de l’Any del Turisme Cultural 2018-2019 a Catalunya, el festival ofereix una selecció d’activitats especialment concebudes per redescobrir l’àmplia oferta cultural, patrimonial i artística de les comarques gironines.

En línia amb la tendència dels darrers anys, els organitzadors del Som Cultura han treballat en la confecció d’activitats atractives i originals per als usuaris. Les propostes, així mateix, s’han estructurat geogràficament: els dies 2 i 3 de novembre, la programació es concentrarà a les comarques del Ripollès i la Cerdanya, i els dies 9 i 10, a l’Alt Empordà i al Baix Empordà; el 16 i el 17 de novembre prendran el relleu les comarques del Gironès i la Selva, i els dies 24 i 25, el festival es clourà a la Garrotxa i al Pla de l’Estany. Les activitats de la campanya també es presenten agrupades en quatre blocs temàtics: rutes literàries, jocs de misteri per descobrir el patrimoni, visites guiades i, finalment, activitats inclusives.

La campanya promocional Som Cultura pretén estimular l’interès i el consum cultural dels habitants locals i dels visitants durant la tardor, així com fomentar la creació de productes turístics innovadors i atractius que permetin donar a conèixer en clau cultural el territori, des dels recursos monumentals i patrimonials fins a les manifestacions tradicionals, populars i d’identitat.

Les reserves d’activitats del Som Cultura 2019 es poden tramitar a través del web http://somcultura.com/.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona