SITC 2010

El Patronat de Turisme va participar en la 19a edició del Saló Internacional del Turisme a Catalunya, del 15 al 18 d’abril, juntament amb 14 entitats i empreses gironines.


MARç 2014

Des de l’espai Costa Brava Pirineu de Girona, amb 195m2 de superfície, es va oferir material informatiu i promocional al públic visitant del saló sobre l’oferta turística de la zona, com també de productes com cultura, salut i bellesa, golf, vies verdes, senderisme, turisme nàutic, gastronomia, esquí, etc., i documentació específica adreçada a professionals del sector turístic.

Van participar les entitats i empreses gironines següents: Oficina de Turisme de Blanes, Oficina de Turisme de Lloret de Mar, Oficina de Turisme de l’Estartit, Oficina de Turisme de l’Escala-Empúries, Càmping Vall d’Aro i Càmping Interpals, Solineu Hotels, Consell Comarcal del Gironès, Turisme Garrotxa, Ripollès Desenvolupament, Vall de Núria, Patronat de Turisme de la Cerdanya, els clubs de màrqueting de producte de Turisme Nàutic de la Costa Brava, Golf i Salut i Bellesa del Patronat, i el mateix Patronat de Turisme Costa Brava Girona, com a representant del conjunt de l’oferta turística de la demarcació de Girona.

En l’edició d’enguany, la participació gironina al SITC va comptar amb diverses novetats, entre les quals hi havia les presentacions que van tenir lloc els dos primers dies de mostra dedicades al Tour Gastronòmic Costa Brava San Miguel, la nova central de reserves del portal del Patronat, el Parc Natural de les Illes Medes, les Festes de Primavera de la Rambla-Argenteria i el Tarlà de Girona, la ruta Cerdanya 360º i Trinxat-BTT de la Cerdanya, l’Essència de l’Empordà de Torroella de Montgrí i la Ruta dels Antics Caboters de l’Escala. Així mateix, dins de l’estand gironí es van exposar productes alimentaris i d’artesania, a través dels quals s’apropava el públic al coneixement del territori gironí. En el mateix estand s’oferien tastets de productes autòctons de les comarques de Girona.

El Patronat de Turisme va participar al SITC atès l’interès pel mercat català. Els residents a Barcelona i la seva àrea metropolitana són un objectiu prioritari en la promoció turística de les marques gironines.