Roadshow de Catalunya reStart USA

La Costa Brava i el Pirineu de Girona es promocionen a Nova York i Miami dins de la gira de Catalunya reStart USA.


NOVEMBRE 2021

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar en l’acció Catalonia reStart als Estats Units, impulsada per l’Agència Catalana de Turisme per donar a conèixer la destinació als mitjans de comunicació, els creadors de contingut i els agents de viatges. La gira va tenir lloc del 15 al 18 de novembre en dues ciutats nord-americanes: Nova York i Miami. 

En el decurs de la gira es va informar els assistents sobre l’estat de la pandèmia a Catalunya, l’obertura de la destinació al turisme, la implementació de mesures de protecció i seguretat per als visitants, la recuperació de les connexions aèries, l’oferta turística a les destinacions catalanes i també el nou producte turístic Grand Tour de Catalunya.

L’acció Catalunya reStart USA va incloure la celebració de dues presentacions a Nova York, el 15 i 16 de novembre, i de dues més, el 17 i 18 de novembre, a Miami, dirigides a una cinquantena de periodistes especialitzats en viatges i lifestyle i uns 90 agents de viatges d’agències nord-americanes. Alhora, 13 entitats i empreses catalanes, entre les quals hi ha PGA Catalunya Golf & Wellness, Corredor Mató, Aborígens i el mateix Patronat de Turisme Costa Brava Girona, van participar directament en la trobada comercial amb operadors turístics nord-americans per promocionar l’oferta turística d’alta gamma, enogastronòmica i cultural de la demarcació de Girona.

...