Notícia del Butlletí Febrer 2015

Roadshow Alemanya

Pep Guardiola, els germans Roca i Paco Pérez, ambaixadors de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a Alemanya

Roadshow_CostaBrava_Munich_0462

Els dies 9, 10 i 11 de febrer, va tenir lloc a les ciutats de Munic, Berlin i Hamburg, respectivament, un cicle de trobades comercials i presentacions promocionals segmentades per producte de l’oferta turística de les destinacions turístiques gironines, adreçada a més de cent trenta agents de viatges i operadors turístics d’Alemanya i noranta mitjans de comunicació del país. Una trentena d’entitats i empreses gironines de la demarcació va participar en l’acció comercial.

Pep Guardiola, entrenador del FC Bayern de Munic, els germans Roca, del restaurant El Celler de Can Roca, a Girona, i Paco Pérez, propietari dels restaurants Miramar, a Llançà, i Cinc, a Berlin, van participar en l’acció promocional i comercial de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Aquesta acció, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona al mercat alemany, té l’objectiu de fomentar el turisme a  les destinacions gironines.

Properament, la promoció tindrà continuïtat en el marc de la fira de turisme internacional ITB de Berlin, que tindrà lloc al mes de març.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona