Restalo

El portal de la Costa Brava i el Pirineu de Girona posa en funcionament la central de reserves en línia de restaurants, Restalo.


MARç 2014

Entra en funcionament la tercera central de reserves en línia del portal de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. La central de restaurants Restalo s’afegeix al motor de reserves hoteleres i d’apartaments turístics, incorporats pel Patronat els mesos de febrer i abril, respectivament, per posar a l’abast de l’usuari un nou servei.

Restalo ofereix, tot just quan comença a posar-se en funcionament, 6.300 restaurants a Espanya i a ciutats europees i representa per a l’empresari gironí un canal més de comercialització dels seus productes i serveis turístics. Actualment en formen part 88 restaurants de la província, mentre s’espera posar en marxa la integració i començar una campanya de captació de nous establiments. Ofereix un sistema de gestió de reserves que permet als restaurants gestionar les seves reserves, la disponibilitat de taules, horaris, ofertes, clients, etc. de manera àgil i immediata tots els dies de la setmana les 24 hores del dia.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Restalo.com presentaran la nova central de reserves de restaurants i el seu funcionament dins del portal www.costabrava.org el proper 1 de desembre a la seu del Consell Comarcal del Gironès, Riera de Mus, 1A de Girona, de 17.00 a 19.00 h.

La presentació, que inclou una sessió formativa, té com a objectiu explicar als restauradors i hostalers gironins com poden comercialitzar la seva oferta a través de Restalo.com, el motor de reserves que el Patronat de Turisme ha integrat recentment.

El Patronat de Turisme també implementarà al portal una central de reserves per a altres tipologies d’allotjaments i també un motor de reserves d’activitats per tal d’ampliar els serveis dirigits al turista individual. D’aquesta manera, afavorirà la comercialització a través del portal del conjunt de l’oferta turística.