Represa de l’activitat a l’Aeroport de Girona-Costa Brava

Coincidint amb la reobertura al turisme internacional, l’Aeroport i l’Oficina de Turisme es preparen per acollir i atendre passatgers procedents de diverses ciutats europees l’estiu del 2021.


JUNY 2021

A partir del mes de juny, les companyies aèries Transavia, Ryanair i TUI connecten la destinació Costa Brava-Pirineu de Girona amb una vintena de ciutats europees. 

Després de set mesos d’inactivitat comercial a l’Aeroport de Girona-Costa Brava amb motiu de la pandèmia, es recuperen les operacions amb la programació per part de la companyia holandesa Transavia, que connecta la infraestructura gironina amb les ciutats d’Amsterdam i Rotterdam. Ryanair reprèn les operacions i preveu augmentar progressivament els vols programats connectant l’aeroport de Girona amb Polònia, Alemanya, Bèlgica, Itàlia, Irlanda i el Regne Unit. A més, la companyia TUI ofereix una ruta amb Brussel·les.

L’aeroport gironí calcula assolir el seu màxim els mesos de juliol i agost amb l’inici de la companyia anglesa Jet2 a l’agost, que es preveu que programi set rutes a ciutats britàniques, així com l’augment de les operacions per part de la companyia Ryanair al Regne Unit, sempre que les restriccions imposades pel Govern anglès s’aixequin. 

Coincidint amb aquesta reactivació, l’Oficina de Turisme a l’Aeroport, de gestió compartida entre el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Generalitat de Catalunya, ha reobert al públic per atendre els passatgers i usuaris d’aquesta infraestructura adoptant totes les mesures de seguretat per a la prevenció de la COVID-19. Com a novetat, i seguint l’estratègia per a la digitalització del Patronat de Turisme, aquesta oficina disposarà de materials promocionals digitalitzats que es poden descarregar a través d’un codi QR.

...