Reedició del catàleg de les vies verdes

El catàleg de les Vies Verdes de les comarques gironines incorpora les vies del camí ral i ramader de Campdevànol i del tren petit entre Palamós i Palafrugell.


MARç 2014

El Consorci de les Vies Verdes de les comarques de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona reediten el catàleg de les vies verdes que amplia l’oferta de vies per a practicar el cicloturisme a la destinació. S’incorporen dos trams de via a les tres rutes ja existents, noves empreses i productes turístics i l’actualització de nombroses informacions d’interès per a l’usuari. Aquesta publicació ofereix informació útil i pràctica sobre els 125 quilòmetres que van des del Pirineu de Girona fins a la Costa Brava tot recorrent i travessant cinc de les vuit comarques gironines i afegeix rutes lineals entre municipis veïns.

El nou catàleg de les vies verdes té una tirada de més de 20.000 exemplars i inicialment es reedita en tres idiomes –català, castellà i anglès– per bé que posteriorment també es reeditarà en francès, alemany i holandès.
Aquest material es distribueix, a través de les oficines de turisme de les comarques de Girona i la xarxa d’oficines de l’ACT, als ajuntaments de la comarca i les fires de turisme a les quals assisteix el Patronat de Turisme o el Club de Turisme Actiu de l’ACT. També es divulgarà entre els mitjans de comunicació especialitzats en turisme actiu, viatges, esports i turisme dels mercats emissors i organismes públics amb competències en aquesta matèria.