Notícia del Butlletí Octubre 2015

Promocions enogastronòmiques a Barcelona

La fira Mercat de Mercats i el Gran Tast de Vins de Tramuntana

Del 23 al 25 d’octubre, nou entitats turístiques gironines i diverses empreses agroalimentàries gironines van participar a la quarta fira gastronòmica al carrer Mercat de Mercats de Barcelona amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta enogastronòmica de la demarcació de Girona als ciutadans barcelonins i visitants de la ciutat a través d’informació, degustacions i tallers.

La representació gironina a la fira se centrava en dos espais: el primer, destinat a entitats de promoció turística comarcals i municipals que oferien informació turística de la destinació, i el segon, dedicat a mostrar i oferir degustacions de productes de qualitat de la denominació Girona Excel·lent.

Posteriorment, el 26 d’octubre, a la plaça Comercial del Mercat del Born de Barcelona, va tenir lloc la quarta edició del Gran Tast de Vins de Tramuntana, impulsada pel Consell Regulador de la DO Empordà, en què es van presentar davant de vuit-centes persones les novetats dels vins de la DO Empordà. La Ruta del Vi de la DO Empordà també hi va participar dispensant informació de l’oferta enoturística de la Costa Brava.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona