Promoció Pirineus

Acció de street marketing de les estacions d’esquí catalanes a Barcelona


MARç 2014

El 22 de novembre, la marca i les estacions d’esquí dels Pirineus de Catalunya es van promocionar als carrers més concorreguts de Barcelona amb una acció en la qual trenta esquiadors van divulgar i promocionar els Pirineus entre els ciutadans de la capital, amb l’eslògan «Ganes de neu. Ganes de Pirineus».

Aquesta acció s’engloba en el pla d’accions de promoció dels Pirineus de Catalunya, i té com a objectiu donar a conèixer l’oferta turística vinculada als esports d’hivern que es poden dur a terme a la destinació.

L’acció va comptar amb la col·laboració de les 16 estacions d’esquí dels Pirineus de Catalunya, tant alpí com nòrdic, l’ACEM, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i la marca de roba esportiva Grifone.


Pirineus de Catalunya, promotora d’aquesta acció, és una marca turística coparticipada per l’Agència Catalana de Turisme, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA), el Conselh Generau d’Aran i la Diputació de Barcelona.