Notícia del Butlletí Gener 2019

Promoció dels creuers als Estats Units

Costa Brava Cruise Ports duu a terme una agenda comercial a les ciutats nord-americanes de Seattle i Los Angeles per donar a conèixer l’oferta de creuers de la Costa Brava.

Del 14 al 16 de gener, representants de Costa Brava Cruise Ports van viatjar a les ciutats de Seattle i Los Angeles per presentar les novetats de l’oferta turística de creuers de la Costa Brava per a les temporades 2020-2021 a les principals companyies nord-americanes de creuers —Windstar Cruises, Seabourn i Crystal Cruises— que operen als ports de Roses i Palamós.

En cadascuna de les visites es van fer presentacions de la destinació adreçades als directius i es van celebrar reunions de treball. D’aquestes trobades, cal destacar-ne l’interès que van demostrar totes les companyies per seguir fent escales als ports de la demarcació de Girona i per productes culturals com Dalí, els pobles medievals, la ciutat de Girona i els concerts de música a Sant Pere de Rodes, així com per les escapades de salut i benestar.

Cal remarcar que la companyia Seabourn, que opera als ports de la Costa Brava des del 2006, té previst programar-hi entre vuit i deu escales aquest any així com continuar-hi creixent durant les temporades 2020-2021.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona