Promoció del turisme esportiu

S’inicia la temporada de ciclisme professional a la Costa Brava-Girona amb tres equips UCI i cinquanta corredors internacionals.


GENER 2021

La pretemporada de ciclisme professional 2021 s’inicia a la destinació Costa Brava-Girona amb l’arribada de dos equips de ciclisme UCI World Tour (Unió Ciclista Internacional) — Israel Start-Up Nation i Canyon-SRAM — i amb un equip UCI Continental — Massi Tactic —, que reuneixen prop d’una norantena de persones entre corredors professionals internacionals i personal tècnic i directiu.

El Club de Turisme Esportiu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona dona suport i col·labora amb els equips de ciclisme UCI en el desenvolupament de tres estades esportives per tal de fomentar la reactivació del sector i enfortir el posicionament turístic de la destinació, altament especialitzada en ciclisme, seguint estrictes mesures i protocols de prevenció de la COVID-19 i d’acord amb la normativa vigent establerta en les curses oficials del calendari mundial.

Des de l’entitat es treballa per promocionar la pràctica de l’esport professional i amateur en nombroses disciplines, tant a l’aire lliure com en equipaments i centres esportius. S’aposta per fer difusió de l’esport segur amb l’objectiu d’incentivar vacances i estades esportives a partir del moment en què es puguin relaxar les restriccions de mobilitat motivades per la pandèmia.

En el decurs del 2021, el Club de Turisme Esportiu del Patronat de Turisme treballarà també en diverses accions per a mercats internacionals de proximitat i dirigides a clubs, operadors turístics i mitjans de comunicació especialitzats, com ara presentacions del calendari de competició, agendes comercials i organització de viatges per a prescriptors.

...
...
...
...