Promoció del turisme esportiu

Més de 150 professionals de la programació i l’organització d’esdeveniments i estades esportives internacionals participen en l’Sports & Events Workshop Lloret de Mar-Costa Brava.


OCTUBRE 2023

Del 24 al 26 d’octubre, va tenir lloc la segona edició de Sports & Events Workshop, l’esdeveniment que reuneix agents i operadors esportius especialitzats, programadors de reunions i organitzadors d’esdeveniments esportius i corporatius, d’àmbit internacional, amb destinacions i empreses vinculades al sector d’àmbit estatal. L’esdeveniment va reunir més de 150 proveïdors i compradors del sector del turisme esportiu en el decurs d’unes jornades de treball i tallers, i també d’activitats esportives més lúdiques per tal de donar a conèixer l’oferta específica de la destinació Costa Brava.

Aquesta acció ha estat organitzada pel Grupo eventoplus amb el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Lloret Turisme. També hi han col·laborat l’Agència Catalana de Turisme, la Universitat de Girona i l’hotel L’Azure.

...
...
...
...
...
...