Notícia del Butlletí Juny 2019

Promoció del turisme de salut i benestar

El turisme de benestar i l’alimentació saludable es reivindiquen com una nova alternativa a la Costa Brava i al Pirineu de Girona.

El dimarts 18 de juny es va celebrar a Barcelona, a l’espai Flowers by Bornay, l’Infusiona’t, un esdeveniment promocional impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona i centrat a difondre entre el públic català l’oferta específica de productes, activitats i serveis de salut i benestar de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Alhora, es van donar a conèixer les noves infusions ecològiques i del territori Costa Brava Essence i Pyrenees Essence, creades per l’empresa Tegust Nature.

L’esdeveniment va consistir en una trobada amb tertúlia dirigida per Núria Coll, directora del mitjà Ets el que menges. Van participar en la tertúlia la nutricionista Carla Zaplana, el divulgador especialitzat en natura i nutrició conscient Marc Casabosch i el director de Màrqueting del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jaume Marín. Amb ells es va introduir un debat sobre territori, benestar i nutrició en el qual es va parlar de les nombroses experiències vinculades a aquest àmbit, així com de les noves infusions de Tegust Nature.

L’acte Infusiona’t estava adreçat a una seixantena de persones, entre les quals hi havia influencers, professionals del sector i periodistes especialitzats en alimentació saludable i benestar. També hi van assistir els representants de diverses entitats i empreses associades al Club de Màrqueting de Salut i Benestar, com ara Mindfulkit i Lloret Turisme.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona