Notícia del Butlletí Abril 2019

Promoció del turisme de negocis

El Costa Brava Girona Convention Bureau visita les ciutats de Göteborg i Benidorm per promocionar l’oferta de turisme de negocis i esdeveniments de la demarcació de Girona.

Del 7 al 9 d’abril, tècnics del Costa Brava Girona Convention Bureau, conjuntament amb el Girona City Convention Bureau, van promocionar l’oferta de turisme de negocis i convencions de la demarcació de Girona en el marc de l’Associations World Congress de Göteborg, una de les trobades més importants d’associacions i organitzacions professionals de congressos  de Suècia. En el transcurs de les jornades es van mantenir 30 entrevistes, que van servir per establir bones relacions amb els assistents.

Del 24 al 27 d’abril, finalment, el Costa Brava Girona Convention Bureau, acompanyat per diverses empreses turístiques de les comarques gironines —Lloret Turisme, Gran Hotel Monterrey, Hotel Peralada Wine Spa & Golf i Hotel Camiral—, va assistir al W M&I Forum Europe 2019 de Benidorm. Durant l’esdeveniment es va participar en diversos workshops i es va fer networking amb els assistents. De la presència en aquest fòrum cal destacar-ne les més de 45 entrevistes celebrades amb organitzadors d’esdeveniments d’arreu d’Europa i l’interès que van mostrar algunes agències, que van fer peticions per organitzar esdeveniments a la demarcació de Girona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona