Notícia del Butlletí Juny 2019

Promoció del turisme de negocis

L’oferta específica de turisme de negocis, esdeveniments i congressos es promociona a França, Madrid i Finlàndia.

Del 3 al 5 de juny, el Costa Brava Girona Convention Bureau va dur a terme una agenda comercial a la ciutat francesa de Lió. En total es van fer nou visites a agències organitzadores d’esdeveniments i a professionals del sector, que van demostrar un interès molt alt per l’oferta de turisme de negocis de les comarques gironines. Paral·lelament, es va col·laborar com a destinació convidada en un esdeveniment de l’agència Oh! My Com, al qual es va assistir amb un estand on es va celebrar un taller gastronòmic i es van sortejar deu bitllets de tren per fer un viatge d’incentiu a la Costa Brava; en el sorteig van participar els 200 comptes d’empresa més importants de l’agència.

De l’11 al 13 de juny, així mateix, es va dur a terme a Madrid una agenda comercial en el marc de la qual es va mantenir més d’una desena d’entrevistes amb les principals agències organitzadores d’esdeveniments, congressos i reunions de la capital espanyola.

I del 13 al 15 de juny, finalment, es va assistir a Hèlsinki (Finlàndia), conjuntament amb alguns membres del Girona Costa Brava Convention Bureau —Hotel Camiral, Evenia Olympic Palace i Lloret Convention Bureau—, a un workshop en el qual van participar diverses agències organitzadores d’esdeveniments del Regne Unit, el Benelux i França. Al llarg de les tres jornades es van mantenir més de 30 entrevistes amb diferents professionals del sector, que van poder conèixer l’oferta turística de negocis de la demarcació de Girona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona