Promoció del turisme de negocis

S’intensifiquen les reunions entre professionals del sector MICE i operadors turístics del mercat francès i britànic.


MARç 2022

Durant el mes de març, el Costa Brava Girona Convention Bureau va promocionar l’oferta de productes de negocis, congressos i incentius de la demarcació de Girona en el mercat francès. Així, del 8 al 10 de març, el club va organitzar una agenda comercial amb nou agències especialitzades en l’organització d’esdeveniments de París. Així mateix, el 8 de març va tenir lloc el workshop Afterwok MP2, a París, on el Costa Brava Girona Convention Bureau es va trobar amb 12 clients corporatius del sector d’arreu de França. 

Seguidament, el 10 de març, el Costa Brava Girona Convention Bureau va participar en el Pure Meetings & Events, a París, juntament amb l’Hotel Camiral at PGA Catalunya Resort, que també va comptar amb l’assistència del Peralada Resort. En el decurs de l’acte, es van programar 22 reunions amb diferents agències especialitzades en el sector MICE franceses i es van generar sis peticions de negocis.

Finalment, del 25 al 27 de març, van tenir lloc el workshop All About People a Sitges, on el Costa Brava Girona Convention Bureau es va reunir amb 18 organitzadors d’esdeveniments britànics.

...
...
...
...