Notícia del Butlletí Octubre 2016

Promoció del Pirineu de Girona a Mallorca

Nou entitats i empreses turístiques d’interior i de muntanya gironines presenten la seva oferta turística per a la temporada tardor-hivern 2016-2017 a una seixantena d’agents de viatges de Mallorca i una vintena de periodistes de mitjans de comunicació generalistes i de turisme.

El 18 d’octubre, a Palma de Mallorca, es va portar a terme l’acció promocional i de difusió «Pirineu de Girona, 2016-2017», impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

L’acció es va iniciar amb workshops entre professionals de les agències de viatge de les illes Balears i els representants d’entitats i empreses turístiques gironines: l’estació d’esquí de Masella, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya —amb les estacions de la Molina, Vall de Núria i Vallter 2000—, Solineu Hotels, Guitart Hotels, l’oficina de turisme de Puigcerdà, el Consell Comarcal de la Cerdanya, l’Associació Turística d’Apartaments i Pirineus de Catalunya.

Després de les reunions va tenir lloc una presentació de la destinació, a la qual també van assistir una vintena de periodistes de mitjans de comunicació de les Balears. La promoció va finalitzar amb una degustació gastronòmica oferta per representants del col·lectiu Cuina Volcànica de la Garrotxa.

Amb aquesta acció promocional i de comunicació s’inicia el programa d’actuacions per donar a conèixer al mercat espanyol les novetats del conjunt de l’oferta turística del Pirineu de Girona 2016-2017.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona