Promoció del Menú del Centenari

Nombroses personalitats del món de la política, la cultura, la moda i el motor celebren el centenari de la Costa Brava i degusten el menú commemoratiu d’aquest aniversari en un acte festiu organitzat a Castell-Platja d’Aro.


MARç 2014

Més de 400 persones van assistir a la recepció que el Patronat de Turisme va oferir a l’emblemàtic i històric Hostal de la Gavina de s’Agaró la nit del 18 d’agost coincidint amb la celebració dels actes del primer aniversari de la revista de luxe GPMQ organitzats a Platja d’Aro.

GPMQ va celebrar el primer aniversari de la seva publicació al municipi de Platja d'Aro el 18 d’agost organitzant, amb el suport de l’Ajuntament de Platja d’Aro i nombrosos patrocinadors, l’exhibició d’un monoplaça de Fórmula 1, Arrows A20, pels carrers de la població i la instal•lació d’un simulador obert a tots aquells que hi volguessin fer unes voltes. L’exhibició va durar prop de 40 minuts i va recórrer l’avinguda París i els carrers Roma i Josep Maria Vilà de Platja d’Aro.

El Patronat de Turisme es va sumar a aquesta jornada oferint una recepció a l’Hostal de la Gavina, a la qual va assistir el president del Patronat que va presentar el Centenari i va promocionar la gastronomia de la Costa Brava a través del Menú del Centenari. Els restaurants Maràngels, de Sant Gregori, i l’Hostal de la Gavina, de s’Agaró, ambdós participants al Menú del Centenari, van preparar un àpat basat en la selecció de vuit plats inclosos a la Carta de la Costa Brava.