Notícia del Butlletí Juny

Promoció del cicloturisme

El Sea Otter i el Girona Cycling Festival projecten la demarcació de Girona com a destinació cicloturista internacional.

Durant el mes de juny, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va presentar la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinació cicloturista i de ciclisme de carretera a escala mundial i va participar en la promoció dels festivals Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show i Girona Cycling Festival.

Del 8 al 10 de juny, així, l’entitat es va implicar activament en l’organització de la segona edició del Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show i del Girocamping 2018 i en la promoció de la destinació en aquests dos esdeveniments; a més, va endegar un estudi d’impacte econòmic del Sea Otter a la demarcació de Girona.

El Patronat de Turisme també va donar suport al Girona Cycling Festival, que, organitzat per l’agència Bike Breaks Girona Cycle Centre, va tenir lloc de l’11 al 17 de juny a Girona. Aquest esdeveniment, de caràcter més popular, tenia per objectiu oferir als amants de la bicicleta un ventall d’activitats i proves per gaudir de l’activitat en un territori cicloturista com és la demarcació de Girona. De la programació del Girona Cycling Festival en van destacar, en particular, la prova Girona Gran Fondo, una ruta circular de 125 quilòmetres, i la cronoescalada als Àngels.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona