Notícia del Butlletí Juny 2019

Promoció del cicloturisme

El Sea Otter i el Girona Cycling Festival projecten la demarcació de Girona com a destinació cicloturística internacional.

Durant el mes de juny, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va presentar la Costa Brava i el Pirineu de Girona com una destinació cicloturística i de ciclisme de carretera a escala mundial, a més de participar en la promoció del Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show i el Girona Cycling Festival.

Del 31 de maig al 2 de juny, l’entitat es va implicar activament en l’organització de la tercera edició del Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show i en la promoció de la destinació en el marc d’aquest esdeveniment.

Posteriorment, del 10 al 15 de juny, el Patronat de Turisme també va donar suport al Girona Cycling Festival, organitzat per l’agència Bike Breaks – Girona Cycle Centre. Aquest esdeveniment, de caràcter més popular, va oferir als amants de la bicicleta tot un ventall d’activitats i proves per gaudir de la pràctica d’aquest esport en un territori cicloturístic com és la demarcació de Girona. De la programació del Girona Cycling Festival en van destacar, en particular, la prova Girona Gran Fondo, una ruta circular de 125 quilòmetres, i la cronoescalada als Àngels.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona